Direct bestellen
Tel: (040) 283 93 66

Het antwoord op vragen die u wellicht heeft...

Huurtermijn

De prijzen zoals vermeld op de website zijn huurprijzen per dag of weekend. Vaak rekenen wij, indien u artikelen een week wilt huren en in die week ook regelmatig inzet, 2x het huurbedrag per week.

Heeft u het gehuurde op zaterdag of op zondag nodig? Wij streven ernaar om de bestellingen voor het weekend zoveel mogelijk op vrijdag al te bezorgen en halen deze dan op maandag weer bij u op.

Indien u materialen langer dan één week wenst te huren, neem dan contact met ons op. We kunnen u direct zeggen hoevaak we het huurbedrag zullen berekenen.
Dit is namelijk afhankelijk van aantallen, drukte en beschikbaarheid.

Transport

De Verhuurspecialist beschikt over een uiterst modern en recent vernieuwd wagenpark dat voldoet aan de meest actuele normen. Hiermee garanderen wij de kwaliteit van het vervoer van onze materialen en staan we garant voor een stipte levering.

  

Transportkosten

Omdat wij de keuze hebben gemaakt om altijd een klein bedrag aan transportkosten te berekenen kunnen wij onze transportkosten voor al onze klanten erg laag houden. Zo zijn de kosten voor het bezorgen van 2 statafels net zo laag als het bezorgen van een compleet feest.

Onze transportkosten worden slechts éénmalig op de offerte / factuur vermeld en zijn dus voor zowel het bezorgen als het weer ophalen van de huurmaterialen.

Transportkosten binnen Nuenen C.A.
€  14,50

Transportkosten naar; Geldrop-Mierlo, Eindhoven, Helmond, Aarle-Rixtel, Lieshout en Son en Breugel
€  19,50

Transportkosten naar; Veldhoven, Waalre, Heeze, Best, Beek en Donk en Mariahout.
€ 25,00

De transportkosten naar andere plaatsen zijn op aanvraag.

 

Bezorgen en Ophalen

Als u een bestelling plaatst dan kunt u aangeven of dat u het gehuurde bezorgd wenst te hebben of dat u het zelf wilt komen afhalen.

Indien u kiest voor bezorgen dan kunt u aangeven wanneer u de bestelling wilt ontvangen. Vervolgens plannen wij, desgewenst samen met u, een tijdsbestek voor het bezorgen in. Wij houden hierbij altijd een tijdsruimte van 2 uur aan. Bijvoorbeeld tussen 09.00uur en 11.00uur, tussen 10.00uur en 12.00uur of tussen 13.00uur en 15.00uur. Dit zijn slecht enkele voorbeelden. Geef uw wensen bij ons aan!

Mocht u de gehele dag of een dagdeel (voor de middag of na de middag) thuis zijn dan horen wij dit natuurlijk ook graag van u. Wij kunnen onze planning hier dan op afstemmen. 

Afhalen en Retourneren

Indien u er voor kiest om het gehuurde zelf bij onze loods te komen halen en weer retour te brengen dan bespaart u uiteraard de bezorgkosten.

Het is mogelijk om uw bestelling te komen halen / retour te brengen op;

Maandag t/m Vrijdag tussen 09.00uur en 17.00uur
Zaterdagochtend tussen 09.00uur en 12.00uur op afspraak.

Afhaaladres; Collse Heide 58, 5674 VN Nuenen

Wij kunnen u in geen geval garanderen dat uw bestelling in uw auto past.

Afwas en Afwaskosten                                                                             

Indien u er voor kiest om Servies, Porselein, Glaswerk of Bestek bij ons te huren dan zullen deze ten alle tijden netjes verpakt en/of ingeseald aan u worden geleverd. Hiermee garanderen wij dat u schone en vlekvrije artikelen van ons ontvangt.

De Verhuurspecialist beschikt over een hypermoderne wasstraat waarbij wordt gewerkt met gedemineraliseerd (Osmose) water. 

Het glaswerk, porselein of bestek dat u van ons huurt zal daarom altijd streeploos aan u geleverd worden.           

Dit is ook direct de reden waarom bij alléén al het glaswerk, de afwaskosten reeds inbegrepen zijn.  Een uitzondering hierop is glaswerk dat vies retour komt en waarin iets anders dan een vloeibaar drankje heeft gezeten, denk aan een dessert, garnalencocktail, soepje of iets degelijks.
U krijgt het glaswerk geleverd in makkelijk te hanteren glaskratten welke bij ons ook weer direct de machine in kunnen.

Bij huur van porselein, glasservies, en bestek geldt dat, indien u geen zin heeft om de afwas zelf te doen, wij dit graag voor een gering bedrag uit handen nemen.

De kosten die wij hiervoor rekenen zijn € 0,20 per artikel

Prijzen

Alle prijzen zoals genoemd op de website zijn, tenzij anders vermeld, exclusief de wettelijk geldende BTW.

Voor alle huurmaterialen en alcoholhoudende dranken geldt een wettelijk BTW percentage van 21% (BTW hoog)
Voor frisdranken, ijsklontjes, etenswaren (buffetten e.d.) geldt een wettelijk BTW percentage van 6% (BTW laag)

 

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stuur ons een gerust email of neem contact op met één van onze mederwerkers 040-283 93 66